Danskledij

Kinderdans/Kleuterdans

·       joggingbroek (stretch) en t-shirt, sokken

Klassieke dans jongeren en prédans klassiek ballet:

·       dames pre-dans ballet: ballet maillot (wit of roze), collant (roze), roze stoffen of leder balletslippers

·       dames ballet 8+ : ballet maillot (lila) te bestellen bij de docent, collant (roze), roze stoffen of leder balletslippers

·       dames ballet 10+ : ballet maillot (turquoise) te bestellen bij de docent, collant (roze), roze stoffen of leder balletslippers

·       alle heren vanaf 6 jaar voorzien: collant zwart, zwarte kousen, zwarte stoffen of leder balletslippers, witte t-shirt

Klassieke dans volwassenen beginners: 

·       dames beginners: maillot (donkerblauw), collant (roze), roze stoffen of leder balletslippers

·       dames semi-gevorderden: maillot (bordeaux), collant (roze), roze stoffen of leder balletslippers

·       heren: collant zwart, zwarte kousen, zwarte stoffen of leder balletslippers, witte t-shirt

Hedendaagse dans:

·       joggingbroek (stretch) en t-shirt met lange mouwen

 

Algemeen

·       Wij volgen de Privacy wetgeving nauwkeurig op. Elke deelnemer krijgt via email alle info doorgestuurd. Per locatie (Sportloods en Oude badhuis) liggen enkele inkijkexemplaren. Bekijk onze privacy verklaring op www.dansantwerpen.be/reglement/privacyverklaring

·       Aankomst 5 minuten voor aanvang van de les, in kledij volgens afspraak. Kleed je om in de kleedkamers.

·       Haren vast en uit het gezicht

·       Toiletbezoek tijdens de les is NIET toegestaan. Gelieve vòòr aanvang van de les naar het toilet te gaan.

·       De docent bij DANSAntwerpen heeft het recht mensen met een storend gedrag de toegang tot de lessen te weigeren. Dit na 3 waarschuwingen, waarvan de 3de schriftelijk naar de eventuele voogd gericht.

·       Nultolerantie naar gebruik van alcohol en/of drugs en seksuele intimidatie voor, tijdens of na de lessen.

·       We focussen op artistiek en sportief gedrag. Discriminatie, agressie, pesten en seksuele intimidatie zullen niet worden getolereerd en kunnen leiden tot uitsluiting van de lessen indien niet wordt gereageerd op de éénmalige aanmaning van de docent.

·       Ook focust de school zich op ecologisch omgaan met materialen en omgaan met het lichaam op een gezonde manier. Dit, op het vlak van voeding of welzijn van het lichaam en geest. De docenten behouden zich het recht hier opmerkingen over te maken. Hou steeds in gedachte indien dergelijke opmerking komt, goede intenties voor het welzijn van onze deelnemers de oorsprong zijn.

·       Indien de leerling in de loop van de lessenreeks stopt, is er geen vergoeding van het inschrijvingsgeld voorzien. Overdracht naar een ander persoon is niet toegestaan.

·       Beelden, foto en/of video van de deelnemers tijdens lessen, projecten en voorstellingen kunnen door DANSAntwerpen vzw vrijblijvend worden gebruikt ter promotionele doeleinden. Voor extern gebruik (derden) zal de deelnemer steeds de goedkeuring dienen te worden gevraagd door de derde partij.

·       De lessen gaan door van mid-september tot en met mid-juni, waarbij de schoolvakanties worden gevolgd en gerespecteerd.

·       Afschaffen lessen: indien een dansles tegen de November-vakantie nog niet minimaal bezet is behouden wij ons het recht om de les af te schaffen. De minimale bezetting van een les is 8 leerlingen.

Ter info: het reglement van Buurtsporthallen Noord /Park Loods:

·       Frisdranken en eten zijn ten strengste verboden in de sporthal.

·       Er mogen géén schoenen gedragen worden in de zalen.

·       Omkleden is enkel toegestaan in de kleedkamers (niet in de sporthal, danszalen of in de gangen) dit geld ook voor jongste kinderen onder ons.

Indien de medewerkers van de sporthallen vaststellen dat de regels niet worden gevolgd, zal hiervoor een retributie aangerekend worden van 25 tot 200 euro.